CISCO WEBEX ROOM KIT MINI

El passat mes de desembre, Cisco va llançar al mercat el nou equip de videoconferència Room Kit Mini, una solució òptima per a les sales petites. El Kit Mini ens ofereix les mateixes especificacions tècniques dels seus germans majors. No deixa res de lado i la qualitat i puesta en marxa d'aquest equip segueix sent igual de sencilla que amb el resto dels equips de Cisco.

Amb aquest nou equip de videoconferència, Cisco pretén abarcar un mercat a l'alza, com és el de les sales de reunions en espais reduïts o oberts.

  • Habilita el treball en equip en la teva empresa. Implementa una solució de videoconferència que et guanyarà temps a l'hora de prendre decisions importants. Evita desplaçaments i viatges. Programa una reunió en menys d'un minut.

  • Prueba sense compromís, la solució de vídeo de Cisco Webex per a sales de reunions petites. La Room Kit Mini té un camp de visió de 120° i és ideal per a sales de fins a 5 persones.

  • Les analítiques i mètriques dan una visibilitat a la utilització de la solució i una millor planificació dels recursos. Molt fàcil d'utilitzar i d'instal·lar.

  • Connexió USB per utilitzar amb clients d'escriptori de tercers, fent servir la càmera, els micròfons i els alts nivells del Room Kit Mini. Utilitza la mateixa plataforma tecnològica que el Cisco Webex Room Kit / Kit Plus, incloses les característiques populars de IA.

    ¿QUIERES SABRE MÁS?

    Contacta amb nosaltres a través de [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà