Cloud computing: 10 beneficis per a pymes

El Cloud Computing és una forma de tecnologia de la informació d'avantguarda que s'està expandint cada cop més entre les petites i mitjanes empreses, que vol aprofitar al màxim els seus recursos i optimitzar la productivitat.

Això s'ha d'oferir diverses avantatges, entre les que destaquen la reducció de costos, la millora de la seguretat, la flexibilitat, l'horror d'energia, entre altres. ¿Quieres conèixer les 10 avantatges principals que la teva empresa podria obtenir-ne l'ús La computació en núvol? Sigue leyendo!

1. Reducció de costos

És una de les principals raons per moure una empresa cap al Cloud Computing. Si s'usa correctament, aquest tipus de tecnologia pot reduir el cost total de propietat (TCO) en comparació amb la infraestructura tradicional. Això significa que, al migrar aplicacions i informació a la núvol, qualsevol que sigui el tamany de la vostra empresa es podrà realitzar grans estalvis.

2. Implementació d'una millor seguretat

Alguns dels majors beneficis d'utilitzar el Cloud Computing es troben a l'àmbit de la seguretat informàtica. Les empreses poden aprofitar al màxim els seus recursos per utilitzar solucions com la descàrrega, edició o sincronització de contingut de manera segura. Esto li proporciona a la vostra empresa tranquilitat al saber que la informació de l'empresa està segura.

3. Flexibilitat

El Cloud Computing permet als empleats disposar de multitud de dades al seu abast. Això significa que, independentment de dónde es troba, sempre tindrà accés a la informació i les dades de la companyia, el que proporciona una major mobilitat, productivitat i flexibilitat.

4. Facilita la competitivitat

L'ús del Cloud Computing a les empreses facilita la seva productivitat i augmenta la seva capacitat d'oferir una millor oferta de serveis per competir amb èxit al mercat. Això ajuda a augmentar la competitivitat d'una empresa, especialment si està operant en un entorn empresarial cada vegada més exigent.

5. Ahorro d'energia

Cloud Computing es tracta d'una forma de reduir els costos en energia per mantenir la infraestructura dels servidors. Això s'ha de fer que el Cloud Computing permet a les empreses tenir servidors virtuals que poden ser encendits i apagats segons el mar necessari, en una vegada de tenir servidors físics encendits tot el temps. Això estalvia energia i diners.

6. Igualdad

Cloud Computing també ofereix igualtat entre les diferents empreses. Això s'ha de fer que el servei a la núvol permet que les petites i mitjanes empreses estiguin en igualtat de condicions que les grans, el que permet posar-se al dia amb la informàtica i equilibrar el camp de joc.

7. Accés a serveis cloud

Cloud Computing permet a les empreses accedir als serveis cloud, entre els que s'inclouen la descàrrega, l'emmagatzematge, l'edició i la sincronització del contingut. Això significa que els empleats i els clients poden tenir accés ràpid a la informació de l'empresa, per millorar significativament la productivitat.

8. Mejora tu infraestructura

El Cloud Computing ofereix una tecnologia d'avantguarda sense tenir que invertir grans recursos financers. Això significa que les petites i mitjanes empreses poden millorar la seva infraestructura sense tenir que invertir en maquinari o programari caro, permetent competir a un nivell més competitiu.

9. Integració

Un dels principals beneficis de Cloud Computing per a les Pymes ofereix una integració amb els principals serveis de l'empresa. Això significa que els empleats poden utilitzar un sol centre de treball per accedir a tots els seus serveis amb una sola compte. Això redueix la necessitat d'utilitzar els inicis de sessions múltiples i estalvia temps.

10. Millora el rendiment del teu negoci

En darrera instància, el Cloud Computing ofereix a la vostra empresa l'oportunitat de millorar el rendiment i les operacions. Això s'ha de fer que els empleats tindran accés a un entorn de col·laboració flexible que poden utilitzar per compartir i treballar en el contingut des de qualsevol ubicació, el que augmenta la productivitat. En conclusió, el Cloud Computing ofereix nombrosos beneficis a les petites i mitjanes empreses, permetent estalviar temps i diners, augmentar la productivitat i millorar la seva competitivitat al mercat. Si estàs interessat en conèixer més sobre els beneficis del Cloud Computing per a la teva empresa, no dudes en posar-te en contacte amb un expert!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà