Quins són els beneficis del Cloud Computing?

Els serveis Cloud faciliten a les empreses i professionals l'accés a la informació, la documentació i els programes emmagatzemats al núvol. Hoy en dia és possible treballar directament al Cloud mitjançant unitats d'emmagatzematge virtuals, equips virtuals, escriptoris remots i còpies de seguretat.
La tendencia a la nube s'extiende cada vegada més a nivell nacional, especialment en l'àmbit de les pymes. De fet, es prevé que de cara a 2024 el 90% de les grans companyies adopten tecnologies i eines híbrides o multicloud.
És per ell que avui us expliquem com els principals beneficis d'aquesta tecnologia innovadora:

1. Optimització de costos:

Al contar amb la infraestructura en la nube, disminuimos de manera considerable els costos de la infraestructura. Principalment a la compra de hardware, manteniment d'equips, gasto energètic, seguretat...

2. Disponibilitat i suport tècnic constants:

Els proveïdors de serveis Cloud com Dotgainen estem a disposició del client en tot moment, evitant que les empreses tinguin que enfrontar-se a una gran quantitat de problemes relacionats amb les infraestructures tradicionals.

3. Major accessibilitat:

L'accés a la informació és possible des de qualsevol dispositiu. Contar amb el programari a la núvol permet accedir als programes i arxius emmagatzemats a la núvol des de qualsevol dispositiu que tingui accés a Internet. No depèn d'un maquinari específic i diverses persones poden accedir a la informació des de diferents dispositius que no afecten el seu funcionament.

4. Major seguretat:

A diferencia de lo que molta gent cree, els servidors en local no implican major seguretat, de fet, són l'objectiu preferit dels ciberdelincuents respecte a la infraestructura en el Cloud. Treballant en el núvol les empreses estan protegides contra la pirateria, corrupció per malware i robatori de dades interiors.

5. Major capacitat d'emmagatzematge:

Hoy en day se manejan grans quantitats de dades. Treballant a la nube podem comptar amb un emmagatzematge adaptat a les necessitats de cada empresa.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà