Quins són els desafiaments de les empreses per aconseguir la ciber resiliència?

La conectividad del mundo digital actual ens ha permès generar noves oportunitats i col·laborar de noves formes, però també significa que hi ha més bretxes i vulnerabilitats que posen en risc les dades.
Us presentem alguns dels desafiaments de les empreses per aconseguir la ciber resiliència i algunes solucions i consells per ajudar-vos.

Ataques a la nube:

La majoria d'empreses estan migrant la seva informació a sistemes núvols, que s'integren a més als seus comptes de correu electrònic i altres moltes dades valuoses. Pese a que la nube és un sistema segur i molt pràctic, els cibercriminals se centren ara en atacar a través del robatori de credencials, pel que és necessari doblar la seguretat i les precaucions.
Cisco Umbrella Secure Internet Gateway és un servei de seguretat en el núvol que unifica múltiples funcions en una única solució que tradicionalment demanaria múltiples dispositius a les instal·lacions o serveis de seguretat en el núvol d'una sola funció. Umbrella permet a les organitzacions adoptar el núvol al seu ritme i confiar en la seguretat, el rendiment i la confiabilitat de les seves connexions directes a Internet.

Els ataques ransomware:

Aquests atacs ocorren quan un criminal s'adona i bloqueja l'accés als dispositius i plataformes de l'empresa, exigint un pagament a un canvi per permetre la seva recuperació.
Per mantenir la ciberseguritat a les empreses davant aquest tipus d'agressió, és necessari tant un sistema de protecció dels equips apropiats com una formació adequada dels empleats que eviten que aquests caigan en les múltiples trampes dels hackers.

Mobilitat:

Els usuaris avui en dia poden treballar des de qualsevol lloc, així que, si estan fora de la red i no usen una VPN, els seus dispositius són vulnerables al malware.
Utilitzeu una VPN que garanteix l'anònim i la protecció de la informació mitjançant xifrat.

Gestió de contrasenyes:

La gran quantitat de serveis i eines digitals que utilitzem en la nostra activitat professional ens obliguem a utilitzar decenas de contrasenyes cada dia. Implementar una bona gestió és essencial: el 80% de les brechas de seguretat s'inicia amb un robatori de credencials.
Recomanem la utilització de sistemes d'autenticació multifactor (MFA). Una tecnologia que requereix múltiples mètodes d'autenticació per verificar la identitat de l'usuari. Aquest sistema crea una defensa per capes, obstaculitzant l'accés de persones no autoritzades: si una d'elles es veu compromesa, l'asaltant encara haurà de superar una o més barreres. La seva aplicació difícilment enormement una possible usurpació d'identitat.

Formació i consciència:

La seguretat empieza als teus propis empleats. Resulta fonamental consciència en matèria de ciberseguretat, alertant sobre les conseqüències que pot tenir per a l'organització fer un clic inocent on no se deu.
Saber quins riscos existeixen al mercat és un factor diferenciador per prevenir un ciberataque.
Sabem que la gestió de la ciberseguritat de la vostra empresa pot resultar abrumadora. Però això no ha d'impedir que implementi quant abans una estratègia ben definida. En Dotgainen podem ajudar-te a estar sempre protegit, per a més informació sobre les nostres solucions pots contactar amb nosaltres a [email protected]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà