DotGainen en el Top10 de CIO Applications Europe.

En el panorama altament competitiu actual, la majoria de les empreses estan tractant de trobar maneres d'optimitzar la gestió d'aplicacions, xarxes, datacenter i de la ciberseguritat. Els serveis gestionats IT poden jugar un paper crucial en la millora del rendiment operatiu i la mitigació dels costos associats.

La revista digital CIO Applications Europe, ens ha elegit al seu Top 10 d'empreses de serveis IT.

L'any 2005, un grup d'experts en TI va comptar amb els serveis gestionats IT que s'oferien a les empreses no satisfeien completament les necessitats reals del negoci. Això els va portar a una visió de dissenyar un model de servei centrat en el desenvolupament i creixement del negoci dels clients. I així és com a nació DotGainen Consulting.

Com ha dit el nostre director general, Gerard Sellarès, a l'entrevista realitzada per a CIO Applications, el nostre repte com a empresa s'innova constantment en el disseny de solucions i serveis informàtics ajustats a les necessitats de negoci de les empreses i fer comprendre el valor dels serveis gestionats. per millorar significativament els negocis.

Al llarg dels anys, en DotGainen hem superat aquests desafiaments, permeten oferir serveis innovadors de gestió d'informàtica que comprenen solucions corporatives personalitzades i solucions verticals.

Per a nosaltres, el valor competitiu és la nostra capacitat de serveis professionals i procediments operatius. Verticalitzem productes i serveis adaptats a les necessitats de cada client.

Treballem estrechament amb organitzacions líders com Cisco Systems per desenvolupar solucions que garanteixin l'èxit. El nostre objectiu no és la tecnologia, sinó que us ajudarà a millorar el negoci dels nostres clients. Crear avantatge empresarial és el nostre eslògan.

Podeu llegir l'article aquí

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà