Solucions Zero Trust

Antes de començar hem de preguntar-nos, ¿Què fill las redes Zero Confiar?

Una red Zero Trust es basa en un model de seguretat que estableix la confiança mitjançant l'autenticació i el control continu de cada intent d'accés a la red. És distint del model tradicional d'assumir que es pot confiar en tot en una red corporativa.
Uno de los principios fundamentales d'un enfocament Zero Trust no és cap dispositiu IoT no ha de tenir accés a cap red corporativa o altre dispositiu fins que se'n autèntic, o “nunca confíes, sempre verifica”.

¿Per què és necessari Confiança Zero per a l'IoT?

Zero Trust és una de les formes més efectives per a les organitzacions controlades i què té accés a les seves xarxes, aplicacions i, el que és més important, a les seves dades. Afegiu les mesures preventives com a tallafocs de la propera generació, a vegades es necessiten micro perímetres o microsegmentació, podeu separar i administrar el vermell de manera efectiva.
Passar a l'era de la mobilitat, els llars intel·ligents, les ciutats intel·ligents, els automòbils connectats, els treballadors remots i les aplicacions entregades a la núvol també significa que els vells mètodes de seguretat no brindan els mateixos nivells de protecció que alguna vegada brindaron.

Quines fill els beneficis de una vermell Zero Confiar?

Els beneficis d'una red Zero Trust inclouen principalment:
Alcalde seguretat: Els atacs generalment s'originen lleixos de l'objectiu previst, com una red corporativa. Els atacants també s'aprofiten amb freqüència de l'accés dels usuaris aprovats abans de moure's lateralment dins d'una vermella per obtenir accés als actius objectiu.
Capacitat paràgraf gestionar infraestructures disperses: La infraestructura de red ha volgut més complexa i dispersa, amb dades, aplicacions i actius distribuïts en molts entorns de núvol i híbrids. Els usuaris també treballen des de molts llocs, el que dificulta la definició d'un perímetre defendible. De fet, simplement assegurar un perímetre és un enfocament obsolet per a un desafiament complex que variarà molt d'una companyia a una altra.
Enfoqueu més senzill de la seguretat: Històricament, les organitzacions tenen solucions de seguretat en capes per bloquejar als atacants. Amb el temps, això pot crear bretxes de seguretat que els atacants poden comprometre. Amb redes de confiança cero, la seguretat és perfecta i està millor integrada a totes les redes.
Cisco Zero Trust ofereix una solució integral per protegir tots els accessoris a les seves aplicacions i entorn, des de qualsevol usuari, dispositiu i ubicació. Aquest model complet de seguretat de Zero trust li permet mitigar, detectar i respondre als riscos.
Les solucions de Cisco Zero Trust s'enfoquen principalment a:
Cisco Zero Confia paràgraf la força laboral:
 • Protecció contra el compromís de les credencials

 • Visibilitat de les activitats d'accessos

 • Protecció per al correu electrònic

 • Bloquejar l'accés dels dispositius compromesos

Cisco Zero Confia paràgraf càrregues de treball:
 • Visibilitat de les aplicacions

 • Segmentació d'aplicacions

 • Supervisió del rendiment de l'aplicació

 • Complir les polítiques i els controls

Cisco Zero Confia paràgraf el puesto de treball:
 • Accés segur a la vermella

 • Segmentació de la vermella

 • Anàlisi de trànsit xifrat

 • Visibilitat dinàmica

 • Contenció d'amenaces automatitzada

En Dotgainen podem assessorar-se per començar a implementar aquest tipus de solucions. Per a més informació pots contactar amb nosaltres a [email protected] o visitar el nostre web dotgainen.es
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà