VENTAJAS DE LOS SERVICIOS GESTIONADOS

En moltes ocasions les empreses no poden fer-se càrrec de les necessitats que surgen a partir de l'ús dels dispositius tecnològics. Aquestes necessitats van des del manteniment de la seguretat en diversos dispositius fins a la gestió d'una complexa vermella.
Per aquest motiu per a moltes empreses, mantenir un equip d'IT intern no és una solució pràctica.
La contractació de serveis gestionats ofereix el servei necessari i els principals beneficis que us expliquem a continuació:

1. Ahorro de costes:

Contratar serveis gestionats no permet tenir l'assignatura part del nostre pressupost a personal especialitzat, a causa del que ja comptarà amb experts professionals amb total dedicació als serveis crítics de TI.

2. Control de l'alcalde:

Els proveïdors de serveis gestionats contam amb personal tècnic especialitzat i el seu dia al dia vetlla pel correcte funcionament de les vostres aplicacions i equips.

3. Major eficiència:

Contribuim a redissenyar els fluxos de treball, automatitzar tares i actualitzar equips. Comptem amb tecnologia que ajuda a les operacions més eficaces i estar al dia per no sucumbir davant la competència.

4. Reducció de riscos

Està comprovat que la solució de qualsevol incident es pot solucionar de forma més immediata, i a més, diversos d'aquests possibles errors són predecibles, a causa de la dedicació continua de tècnics especialitzats que fa que sea fàcil anticipar-se.

5. Experts amb experiència:

Contratando els nostres serveis gestionats, està contractant a professionals que tracten una extensa quantitat de problemes similars als que poden intervenir a la vostra companyia cada dia.
Per ello, quan surgen poden solucionar-los de manera efectiva i ràpida.

6. Objectius comercials:

Quan tens que emplear temps i energia en prendre decisions de IT en sistemes complexos, és probable que t'atreveixis als objectius del teu negoci.
El outsourcing de IT et permet enfocar-te en el que vulguis per a la teva empresa mentre nosaltres ens proporcionem el suport IT que necessites per aconseguir-ho.

7. Millora de la seguretat:

La seguretat de la vostra empresa és de vital importància per al correcte funcionament d'aquesta, per això és necessari estar sempre protegit. Contratant els serveis IT aprofita el coneixement dels experts per oferir les solucions de seguretat que necessiten.

8. Competitivitat:

En un negoci de mida mitjana, no se tenen els mateixos recursos que una empresa de mida major. No obstant això, contractant aquests serveis permet que aquestes empreses tinguin el mateix nivell d'experiència i suport que una gran organització.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà