PER QUÈ DOTGAINEN

La força clau de Dotgainen rau en la nostra tecnologia, la nostra gent i el nostre historial de lliurament real
resultats mesurables per als nostres clients.

Per què Dotgainen

La força clau de Dotgainen rau en la nostra tecnologia, la nostra gent i el nostre historial de lliurament real
resultats mesurables per als nostres clients.

Millor Tecnologia

Amb la visió del nostre fundador Gerard Sellares i els més de 20 anys d'experiència de l'empresa en el desenvolupament de solucions innovadores i tendències per millorar els nostres serveis gestionats en TI, som capaços d'oferir solucions modernes, segures i escalables als nostres clients. Els nostres serveis són força diferents dels d'altres proveïdors de serveis informàtics, ja que utilitzen el millor de Cisco, Microsoft i altres proveïdors líders, complementats amb els nostres serveis gestionats de TI i una gamma de sistemes únics que hem construït internament que s'uneixen perfectament per aconseguir millorar la qualitat general de la nostra oferta de serveis informàtics. Aquesta capacitat de dissenyar i desenvolupar els nostres propis sistemes també ens ofereix la capacitat de perfeccionar els nostres serveis per satisfer els requisits únics i en evolució de cada client.

Millor Gent

Dotgainen, com a empresa de serveis, es tracta de persones. La tecnologia només pot arribar tan lluny per oferir un servei excel·lent, necessiteu grans persones per oferir-lo.

Invertim contínuament en la contractació dels professionals informàtics més forts: aquells amb una perspicacia natural per a la tecnologia i un talent per a la comunicació no tècnica amb els clients. Aquesta raça de professionals de TI és difícil d'aconseguir, per això hem creat processos de contractació interns sofisticats per garantir que només el millor personal informàtic treballi amb els nostres clients.

La diversitat i la inclusió són el centre de totes les nostres polítiques relacionades amb les persones i, per a Dotgainen, això és molt més que un exercici de marcar cap cas.

Creiem que amb els valors de la nostra empresa al cor de tot el que fem i les polítiques que tenim implantades, hi ha oportunitats i suport perquè tot el personal sigui el millor possible dins i fora de la feina.

La diversitat és una opció; Dotgainen tria activament perseguir la diversitat a partir del procés de contractació. Som els guardians de la progressió professional de les persones i un negoci divers comença amb l'educació.

Valorem la diversitat en el lloc de treball i esperem i fomentem el respecte i la comprensió mutus entre persones amb diferents situacions o procedències personals.

Millor Resultats

Des de l'any 2006, la nostra visió ha estat canviar la manera en què la gent veu els serveis de TI gestionats i millorar dràsticament els nivells de servei poc brillants que ofereixen molts proveïdors de TI. Els nostres clients tenen una excel·lent experiència en TI i poden treballar de manera eficient i segura des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc.

Però per demostrar "millors resultats" no només esperem que els clients ens creguin la paraula. Ho hem de demostrar.

Som una organització centrada en dades, tot el que fem es recull a APEX. Això proporciona als nostres clients analítiques en temps real que poden revisar a la seva discreció. Oferim als clients informes sobre el nostre rendiment, poden analitzar les factures i analitzar les tendències comercials, poden revisar la satisfacció general del seu personal, poden veure totes les vulnerabilitats de TI de la seva organització i poden veure tots els actius informàtics i el programari. en ús.

Som Dotgainen, i així és com s'ha de lliurar la TI.

caCatalà