Modernitzar la teva infraestructura

Accelereu cap a un centre de dades modernitzat i automatitzat definit per programari, que proporcioni una infraestructura ràpida, aplicacions, dades i serveis informàtics sota demanda.

NO SEGUIS, SER PROPI DEL FUTUR

ELS CLIENTS I ELS COMPETIDORS NO ESPERARAN MENTRE MODERNITZAR. ESTÀ EN PROGRAMACIÓ UN CANVI FUNDAMENTAL A TOT EL DEFINIT PER PROGRAMARI: EMMAGATZEMATGE, XARXES I CENTRES DE DADES, JA QUE S'ESPERA QUE LA PROXIMA GENERACIÓ S'ESPERA TOTALMENT DEFINIT PER PROGRAMARI PER ACONSEGUIR L'ESCALA I EFICIÈNCIA DEMANDES CREADAS PER LA TECNOLOGIA DIGITAL.

Visió general

El món definit per programari eleva la TI als nivells més alts d'estratègia empresarial: ja no és l'integrador i l'administrador de sistemes aïllats, sinó que ara és l'agent principal de càrregues de treball i serveis que dirigeixen el negoci. La infraestructura definida per programari (SDI) us ajuda a centrar les vostres activitats de transformació digital en els resultats empresarials que marquen la diferència.

L'antic enfocament centrat en el maquinari es prestava a les sitges: servidors gestionats per separat de l'emmagatzematge, i cadascun al seu torn gestionat a part de xarxes físiques o virtuals. La nova infraestructura definida per programari està centrada en l'aplicació, amb emmagatzematge virtualitzat i xarxes contingudes en un entorn de núvol híbrid que us permetrà ampliar i contractar serveis sota demanda, subministrar en qüestió de minuts i ampliar el vostre personal. SDI us permet controlar com es distribueixen i optimitzen les càrregues de treball de TI per maximitzar el valor potencial dels desplegaments d'infraestructura. Això permet a la vostra organització provar nous models de negoci i oferir experiències de clients millorades en resposta a les tendències canviants del mercat.

A mesura que SDI continua imposant-se com a facilitador empresarial clau, hi ha múltiples opcions d'arquitectura, desplegament i proveïdors. És per això que adoptem un enfocament de modernització independent del proveïdor. Reduïm la complexitat entenent i documentant primer les vostres necessitats específiques. Només llavors utilitzem la tecnologia adequada i oferim una solució integral que modernitza tots els aspectes de la vostra infraestructura.

Sabem que el vostre negoci no està estancat, de manera que la vostra infraestructura tampoc ho pot estar. Donem poder als nostres clients amb el regal de l'elecció. Amb models de consum i financers flexibles, us facilitem l'inici i el canvi a mesura que el vostre negoci canvia. Els serveis gestionats de Dotgainen poden fins i tot administrar la vostra nova infraestructura modernitzada a un cost operatiu més baix.

SUPORT DE VENDES?

931 801 085

SUPORT TÈCNIC?

934 450 535

Les Nostres Capacitats

La modernització significa millorar la vostra capacitat per moure's a la velocitat del negoci a mesura que canvia dinàmicament. Proveu de futur tota la vostra infraestructura.

CENTRE DE DADES (I MÉS ENLLÀ)

Esteu optimitzant el vostre centre de dades per oferir serveis àgils i flexibles tant des de recursos locals com públics al núvol?

Despleguem solucions d'infraestructura cohesionades i segures que redueixen els costos, són més senzills d'operar i escalar per satisfer les demandes d'aplicacions modernes. El nostre enfocament agnòstic del proveïdor i profundament consultiu garanteix l'agilitat per respondre ràpidament a les necessitats del negoci.

  • Protecció de dades – Es pot protegir qualsevol càrrega de treball, ja sigui local, al núvol o SaaS?
  • Calcular – Es pot automatitzar els processos d'execució i assignar recursos sota demanda?
  • Emmagatzematge – Pots escalar les càrregues de treball amb prou rapidesa?
  • Convergent/Hiperconvergent – Com hauríeu d'integrar el vostre centre de dades i quan té sentit convertir-se completament en programari?
  • Núvol híbrid – Com us esteu ajustant a la diferència entre les càrregues de treball del núvol local i públic?

MOBILITAT

Podeu ampliar amb confiança la vostra política d'accés i seguretat a entorns fora de les instal·lacions, inclosos els entorns de treball des de qualsevol lloc?

Connectar-se des de qualsevol lloc garanteix de manera segura, potent i generalitzada amb l'enfocament de connectivitat del dispositiu final flexible i robust de Presidio. Ja sigui a casa, a Starbucks, al campus o en qualsevol altre lloc, una infraestructura mòbil modernitzada construïda i gestionada pel nostre equip global garanteix les millors solucions que estan preparades per al futur per a les demandes del demà.

MODERNITZACIÓ DE LA XARXA

Esteu preparat per implementar una xarxa segura definida per programari?

La vostra xarxa és el nucli de la vostra empresa modernitzadora, estretament alineada amb els esforços de virtualització, aplicacions basades en microserveis i un centre de dades definit per programari. Necessàriament, més dispositius viuran en una xarxa modernitzada, la qual cosa augmentarà la demanda de maneig segur de dades sensibles.

Dotgainen està a l'avantguarda de les solucions de xarxa definides per programari, treballant juntament amb socis de confiança com Cisco, VMware i més per centralitzar la gestió de la xarxa, donant als nostres clients el control i la capacitat d'automatitzar i aplicar la política en qualsevol entorn de xarxa. Inherents a aquesta estratègia centralitzada són els paràmetres de seguretat líders en el sector i la visibilitat completa de tots els dispositius connectats, des d'on arribin a la xarxa.

VISUALITZACIÓ

Dotgainen Envisioning Framework és un procés basat en requisits que posa en relleu les persones, la infraestructura i els processos per produir un pla de modernització accionable. Avaluem el vostre entorn actual i oferim plans detallats per:

  • Habilita una xarxa segura definida per programari
  • Consolideu, optimitzeu i actualitzeu la infraestructura existent del centre de dades
  • Integració amb núvols públics
  • Protegiu les dades i les aplicacions mitjançant operacions coherents als núvols
  • Aprofiteu el cicle de vida complet de serveis de Dotgainen, des del disseny i l'arquitecte fins a serveis gestionats i models financers creatius

SERVEIS GESTIONATS

Dotgainen Managed Services és el vostre accelerador de transformació digital, que reuneix cada element de la vostra estratègia digital com una solució i la gestiona per vosaltres. Les nostres solucions de servei de cicle de vida d'extrem a extrem us permeten centrar-vos en el vostre negoci principal alhora que capaciteu els vostres empleats i clients, modernitzeu-vos més ràpidament, gestioneu el risc i optimitzeu les operacions.

Un principi bàsic de la modernització de Dotgainen és eliminar la càrrega del treball pesat indiferenciat per al personal informàtic dels nostres clients.

Veiem la TI moderna com un soci estratègic del negoci que genera ingressos. Els clients recuperen un temps valuós per centrar-se en l'estratègia, alhora que confien en Dotgainen per als serveis de xarxa gestionats, la WAN definida per programari gestionada, els centres de dades definits per programari gestionats, VMware Cloud on AWS i la recuperació de desastres com a servei.

Per què Dotgainen?

Fa més de 20 anys que modernitzem la infraestructura enfocada a modernitzar, gestionar i donar suport al vostre viatge transformador. Mantenim associacions estratègiques a llarg termini amb Cisco, Dell/EMC, VMware, Microsoft i molts més.

El nostre enfocament és diferent, perquè combinem una profunda experiència en pila de tecnologia tradicional amb una destresa moderna de consultoria al núvol inigualable. A diferència de la majoria, Dotgainen pot oferir de manera creïble solucions informàtiques i empresarials d'extrem a extrem.

No només substituïm el vostre ordinador, la vostra xarxa o l'emmagatzematge per l'última versió, sinó que millorem la vostra capacitat per moure's a la velocitat del negoci. Ho aconseguim mitjançant solucions repetibles i modelitzades que reuneixen tots els aspectes de la vostra infraestructura i acaben amb un portal d'autoservei per permetre als clients empresarials interns.

El nostre Toc Personalitzat

Creiem que no hi ha dues empreses iguals. El teu negoci és important i únic. Els marcs de seguretat són simplement punts de partida, no solucions. Entendre "el que et fa, tu, ens fa, nosaltres".

Oferint solucions informàtiques que us permetin treballar de manera més intel·ligent.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Contacta amb nosaltres
PER QUÈ TRIAR-NOS

Deixa'ns canviar la teva manera de pensar sobre la tecnologia.

Sistema intel·ligent i segur

Dui gravida integer commodo cursus ante vehiclea lobortis quam dis at tristique.

Equip professional
Dui gravida integer commodo cursus ante vehiclea lobortis quam dis at tristique.
Expert certificat
Dui gravida integer commodo cursus ante vehiclea lobortis quam dis at tristique.
Assistència Premium 24/7
Dui gravida integer commodo cursus ante vehiclea lobortis quam dis at tristique.
Preguntes freqüents

Preguntes freqüents.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sem dolor ac facilisi sempre efficitur nascetur vulputate?

Tristique nisl conubia elementum tempor erat montes. Odio sapien adipiscing ex lacinia taciti quisque. Odio ultrices nullam vulputate primis sempre quisque rhoncus.

Parturient sit risus letius vel scelerisque metus venenatis?

Tristique nisl conubia elementum tempor erat montes. Odio sapien adipiscing ex lacinia taciti quisque. Odio ultrices nullam vulputate primis sempre quisque rhoncus.

Aenean letius quam euismod felis volutpat ligula?

Tristique nisl conubia elementum tempor erat montes. Odio sapien adipiscing ex lacinia taciti quisque. Odio ultrices nullam vulputate primis sempre quisque rhoncus.

Per nisl sem dui feugiat mattis magna?

Tristique nisl conubia elementum tempor erat montes. Odio sapien adipiscing ex lacinia taciti quisque. Odio ultrices nullam vulputate primis sempre quisque rhoncus.

Vitae iaculis fames ante nam lorem ornare?

Tristique nisl conubia elementum tempor erat montes. Odio sapien adipiscing ex lacinia taciti quisque. Odio ultrices nullam vulputate primis sempre quisque rhoncus.

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sem dolor ac facilisi sempre efficitur nascetur vulputate?

Tristique nisl conubia elementum tempor erat montes. Odio sapien adipiscing ex lacinia taciti quisque. Odio ultrices nullam vulputate primis sempre quisque rhoncus.

Parturient sit risus letius vel scelerisque metus venenatis?

Tristique nisl conubia elementum tempor erat montes. Odio sapien adipiscing ex lacinia taciti quisque. Odio ultrices nullam vulputate primis sempre quisque rhoncus.

Aenean letius quam euismod felis volutpat ligula?

Tristique nisl conubia elementum tempor erat montes. Odio sapien adipiscing ex lacinia taciti quisque. Odio ultrices nullam vulputate primis sempre quisque rhoncus.

Per nisl sem dui feugiat mattis magna?

Tristique nisl conubia elementum tempor erat montes. Odio sapien adipiscing ex lacinia taciti quisque. Odio ultrices nullam vulputate primis sempre quisque rhoncus.

Vitae iaculis fames ante nam lorem ornare?

Tristique nisl conubia elementum tempor erat montes. Odio sapien adipiscing ex lacinia taciti quisque. Odio ultrices nullam vulputate primis sempre quisque rhoncus.

caCatalà