Les nostres Solucions

RESISTENT. ANTICIPATORI. A PROVA DE FUTUR.

CAPTURA EL TEU DESTÍ DIGITAL

LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL NO ÉS UN PROJECTE, ÉS UN ETOS. EL CANVI DE FASE NECESSARI QUE PROPULSA LES VOSTRE DADES, LES VOSTRES APLICACIONS I LA VOSTRA INFRAESTRUCTURA A LA POSICIÓ DE LÍDER MUNDIAL I DE LA INDÚSTRIA.

Adoptar el digital és com es produeixen resultats empresarials a la velocitat de la llum, repetidament, amb ingressos i impacte en la millora de la marca.

És hora de repensar el que és possible al teu negoci:

IMPULSANT LA TRANSFORMACIÓ EMPRESARIAL

a través de la modernització tecnològica

MODERNITZAR LA FUNDACIÓ

Garantir un accés àgil i escalable a la infraestructura orquestrada mitjançant polítiques definides per programari que connecten el privat | híbrid | núvol públic fins al límit
Més

REDEFINIR EL TREBALL

Donar poder a les persones per triar quan, on i com volen treballar oferint de manera segura l'accés a aplicacions i dades, optimitzat per a la calloboració híbrida
Més

TRANSFORMAR A DIGITAL

Execució de l'estratègia empresarial amb l'ús diferenciat de la tecnologia reimaginada a través de l'art del possible
Més

ASSEGURA TOT

Alinear l'estratègia adequada amb la millor política per garantir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat dels actius digitals per defensar al nou perímetre
Més

SERVEIS DE CICLE DE VIDA

S'ofereix de manera segura com a servei per ajudar a dissenyar, executar i mantenir un model de consum flexible que us funcioni econòmicament millor.

Adquirit

Personal agost | Resident

Consultiva

Basat en projectes

Operacionalitzat

Gestionar Serveis

De consum

(XaaS)

TENIU PROBLEMES TÉCNICS?

TENIM
SOLUCIONS

Si creieu que la vostra TI està creant més problemes dels que soluciona, és hora de trucar a Dotgainen.

+34 931 801 085
[email protected]

Avaluem les vostres necessitats actuals de TI

Ets CEO?

Quan no hi ha TI interna, sovint el director general és el que està enganxat a la recerca de programari i plataformes empresarials. Pot ser aclaparador i frustrant. El nostre equip de Dotgainen fa que sigui la nostra feina donar-vos suport i les solucions tecnològiques recomanades i més adients.

Ets CFO?

Hem vist que el director financer és la persona que ha de decidir el que s'ajusta al pressupost per a les necessitats tecnològiques. Sovint, necessiteu més informació per prendre la millor decisió i Dotgainen és un expert en elaborar plans efectius que tinguin en compte els costos i que les millores ajudin a millorar els vostres beneficis.

Ets gerent d'oficina?

Hem treballat amb molts gestors d'oficines que són els que han de perseguir els companys de feina per omplir fulls de temps, alhora que resolen problemes de connexió a Internet lenta i gestionem el programari actualitzat. Ajudem-nos. Dotgainen es dedica a l'èxit de la vostra empresa i alliberar-vos temps.

Ets responsable d'informàtica?

La majoria dels nostres clients són empreses que ja tenen el seu propi departament informàtic intern, però necessiten suport amb recursos per estar al dia amb les demandes. La tecnologia, la seguretat i les amenaces s'estan transformant a un ritme ràpid. Dotgainen pot ajudar. Oferim exposició tecnològica, ample de banda, experiència, investigació, relació amb els proveïdors i estratègies per millorar la vostra infraestructura i processos perquè el vostre departament de TI pugui brillar.

GainenONE Inclou tot el següent

La solució GainenONE permet a la vostra empresa tenir accés a suport complet, manteniment, connectivitat completa, recuperació de desastres, aplicacions avançades i solucions tècniques a mida. Dotgainen us pot ajudar, tant si ja teniu TI a casa com si no!

Seguretat cibernètica

Els clients sovint diuen: "Ningú no ens persegueix".

Hi ha dos tipus de clients:

  1. Els que saben que han estat piratejats.

  2. I els que no ho saben. 

Serveis al núvol

En lloc d'estar lligats a un ordinador, permetem que el vostre equip col·labori de manera segura en temps real, sense importar l'hora, la ubicació o el dispositiu, amb solucions al núvol que augmenten la mobilitat i la productivitat. El vostre equip podrà treballar quan i on sigui amb accés ininterromput als seus fitxers i aplicacions.

Col·laboració

Estem redefinint com es fa la feina dissenyant experiències de col·laboració tot en un que connecten equips de manera fiable mitjançant vídeo, veu, xat, documents compartits, correu electrònic i més per reduir costos i augmentar la productivitat. Tanmateix, el valor derivat de les solucions de col·laboració està directament lligat a l'ús, de manera que ens assegurem que el vostre equip gaudeixi d'una experiència sense friccions amb el nostre enfocament i serveis d'adopció independents del proveïdor.

Infraestructura de xarxa

Optimitzem la vostra infraestructura informàtica per garantir la màxima productivitat i eficiència operativa dels empleats. Una xarxa ben dissenyada connecta diversos dispositius i sistemes de manera perfecta perquè es puguin comunicar entre ells, millorant el flux de treball i minimitzant el temps d'inactivitat, inclòs en el panorama del treball des de casa. 

Continuïtat del negoci

Desenvolupem un pla estratègic per ajudar-vos a recuperar-vos de qualsevol desastre i tornar a la vostra activitat ràpidament. Amb el nostre pla, podem passar a l'acció ràpidament i el pla s'actualitza anualment perquè pugueu recuperar fàcilment dades crítiques i tornar al negoci ràpidament.

Consultoria informàtica i formació del personal

Estem al teu costat amb intel·ligència professional i experiència en el sector, aprofitant la teva tecnologia amb coneixements per assolir els teus objectius i necessitats empresarials.

Contacta amb nosaltres

caCatalà