SERVEIS D'IMPLANTACIÓ

Aprofiteu tot el valor de les vostres inversions tecnològiques més ràpidament.

ACONSEGUIR RESULTATS, NO CONTRACTES DE SERVEIS EXCESSIUS

Cada vegada que compreu programari o equip nou, hi ha la pressió per treure'n valor el més aviat possible. Heu presentat el cas de negoci internament i heu aconseguit l'aprovació dels executius en funció d'un retorn de la inversió promès en breu termini. El rellotge corre tan bon punt es talla la primera comanda de compra.

Necessiteu un assessor de confiança que es concentri intensament en el cicle de vida complet de la implementació. Això significa fer un descobriment exhaustiu, mapejar un resultat empresarial, proporcionar diversos punts de control durant tot el compromís i gestionar el projecte fins a l'últim detall. Al final del dia, pagueu pel resultat, no pel temps i la mà d'obra.

Dotgainen no és una carrosseria. Som un proveïdor global de serveis i solucions digitals de servei complet que mesura el nostre èxit segons les vostres condicions. La nostra missió és un lliurament ràpid que no compromet la qualitat, a un preu raonable.

SERVEIS D'OPTIMITZACIÓ

La contractació dels darrers conjunts d'habilitats és un exercici competitiu i costós. Deixeu-nos ser una extensió del vostre equip, aportant experiència en totes les àrees que compten mentre us centreu a fer créixer el vostre negoci.

SERVEIS D'ADOPCIÓ

Fins i tot la millor tecnologia depèn dels seus usuaris per tenir èxit. El nostre enfocament centrat en les persones us ajuda a superar els resultats de transformació digital objectius mitjançant l'adopció efectiva del programari.

caCatalà