SERVEIS GESTIONATS

Mantingueu el focus en el vostre negoci. El mantindrem funcionant, amb seguretat.

CREIXEU EL SEU NEGOCI I DISMINUEU LA VOSTRA CÀRREGA INFORMÀTICA

Les noves oportunitats de creixement empresarial impulsades per tecnologies d'avantguarda són abundants al mercat. En teoria, això hauria de ser un moment emocionant per estar a les TI. La realitat, però, és que la major part del temps del vostre equip es dedica al manteniment del vostre entorn actual.

Pots quantificar aquest cost d'oportunitat?

La petjada tecnològica de l'empresa moderna també és cada cop més difícil de consumir i mantenir, i sovint crea problemes de retenció dels empleats, mentre que el conjunt de talent disponible segueix sent poc profund.

Podeu millorar amb confiança i mantenir el personal actual i els nous contractats compromesos de manera significativa?

Si has respost "No" a aquestes preguntes, no estàs sol. Molts CIO i gestors de TI estan observant aquestes realitats i recorren a Dotgainen Managed Services per desencadenar els seus equips del manteniment diari de la infraestructura bàsica perquè puguin centrar-se en àrees estratègiques de creixement. En el procés, formem un vincle fort amb els nostres clients, ja que ens confien els seus sistemes de negoci, i a través del nostre compromís deixem clar que el seu èxit és el nostre èxit.

QUÈ OFERIM

GESTIÓ A DISTANCIA DE LA MANO DE LA OBRA

La mà d'obra distribuïda d'avui sovint es considera un problema des de la lent de les TI. Voltem el guió per ajudar-vos a reconèixer-lo com una oportunitat de negoci molt real.

Un client va dependre molt dels investigadors que col·laboraven en un laboratori de maó i morter. A mesura que aquest treball es va traslladar a distància, vam gestionar el seu entorn de col·laboració perquè els equips de recerca ara puguin utilitzar de manera segura la tecnologia de vídeo per permetre que diferents metges de tot el món analitzin mostres. Si bé la mà del client es va veure obligada per una pandèmia a pensar fora de la caixa d'aquesta manera, la col·laboració instantània i global ha demostrat ser tan valuosa que seguirà sent part d'una nova estratègia.

SEGURETAT GESTIADA

La seguretat sempre ha estat i sempre serà una de les principals preocupacions de les TI empresarials. Va ser prou difícil assegurar el creixent panorama tecnològic quan la gran majoria del treball es feia des de l'oficina. Ara, els executius accedeixen a la xarxa corporativa des de la mateixa connexió a Internet que els seus fills al passadís jugant a jocs en línia.

La seguretat és inherent a tot el que fem a Dotgainen. Tenim experiència en assegurar tota la pila tecnològica per a empreses d'arreu del món, que confien en nosaltres a causa de la nostra oferta d'operacions de seguretat 24/7 líder en el sector i els centres de dades certificats SOC 2.

NÚVOL

Tant si sou una empresa comercial, una agència governamental o una institució educativa, un moviment al núvol no es pot fer a la lleugera. Quin proveïdor de núvol hauríeu de triar? Hauríeu de traslladar-ho tot o mantenir determinats serveis a les instal·lacions? El núvol privat, el núvol híbrid o alguna combinació és el moviment correcte?

T'ajudem a navegar per aquestes decisions, amb la nostra experiència inigualable tant en maquinari i programari locals tradicionals com en serveis de consultoria al núvol a la teva disposició. Aleshores, podem gestionar completament el vostre entorn de núvol amb assistència d'extrem a extrem, inclòs el seguiment/triatge de nivell 1 les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, i el suport d'aplicacions i dades de nivell 2.

caCatalà