PAGAMENT I CONSUM

L'adquisició sense dolor compleix el valor a llarg termini.

AJUSTE LA DESPESA EN TECNOLOGIA AMB EL VALOR EMPRESARIAL

El cicle de vida de la tecnologia i les estratègies de consum són tan integrals per a la vostra solució de transformació digital com qualsevol equip, programari o aplicació.

Les dades del sector han demostrat que el preu de compra real de la nova tecnologia inclou menys de 15% dels costos globals del cicle de vida, mentre que els costos de manteniment, pegats i suport augmenten considerablement a mesura que els sistemes envelleixen. Fins a 80% d'un pressupost informàtic pot destinar-se simplement al manteniment dels actius antics.

A més d'això, el mercat està canviant tan ràpidament que sovint esteu pressupostant només amb una estratègia a curt termini i corre el risc de bloquejar-vos en una solució costosa que limita la vostra capacitat de pivotar segons ho requereixi el negoci.

Oferim solucions de consum i cicle de vida completes i personalitzables per alinear-se amb els vostres plans financers per obtenir el màxim rendiment de la vostra solució Dotgainen. Tenim ofertes i documentació molt àmplies per crear una solució financera avantatjosa al voltant de les vostres adquisicions de maquinari i programari en un paquet complet.

QUÈ OFERIM

X-AS-A-SERVICE

Dotgainen ofereix una sèrie d'ofertes personalitzades "com a servei" que podem adaptar per oferir als nostres clients un únic cost per unitat per a qualsevol projecte en una sola factura, per a qualsevol combinació de maquinari, programari, manteniment, llicència de programari, serveis professionals i serveis gestionats, sigui el que el fabricant i la tecnologia requereixin.

ROTACIÓ TECNOLOGICA

Oferim estructures competitives de finançament del cicle de vida amb termes flexibles que us permeten retornar, ampliar o comprar actius en qualsevol moment perquè pugueu gestionar els canvis necessaris sense restriccions. També podem ajudar amb la logística perquè pugueu centrar-vos en el vostre negoci principal mentre nosaltres ens encarreguem de la rotació.

FINANÇAMENT FLEXIBLE

Dotgainen ofereix finançament per igualar la vida útil esperada dels vostres actius. Oferim terminis d'un a cinc anys i podem facturar en freqüències mensuals, trimestrals o anuals que us permetran rebre els beneficis empresarials i adaptar-los al cost de la despesa.

FINANÇAMENT DE PROJECTES

Per a projectes més grans amb un termini de desplegament estès, Dotgainen incorpora diversos proveïdors i fabricants en una única solució financera que comença amb el vostre projecte. No som només un banc, som un soci en el cicle de vida del vostre projecte.

PROGRAMA DE DESPLEMENTACIÓ RÀPIDA

Aprofiteu ara una línia de crèdit aprovada prèviament que us permet desplegar ràpidament qualsevol actiu en funció de les necessitats d'adquisició d'equips ara. Deixeu que Dotgainen gestione les factures i els pagaments dels proveïdors, mentre us centreu en el vostre negoci.

caCatalà