ESTRATÈGIA I CONSULTORA

Planifiqueu el treball i treballeu el pla amb un soci de confiança.

LLIGUAR ESTRATÈGIA A
EXECUCIÓ

Les iniciatives empresarials digitals i de TI reeixides requereixen planificació estratègica, disseny de solucions, desplegament i suport continu. La majoria dels proveïdors s'especialitzen en només una de les dues coses: pensar o fer. Necessites tots dos. Pot ser difícil identificar un únic soci que compleixi el procés d'extrem a extrem.

  • Les empreses de consultoria tradicionals proporcionen lideratge pensat i ajuden a identificar necessitats, requisits i estàndards. Poques vegades dissenyen, implementen i donen suport a solucions reals.
  • Els VAR proporcionen maquinari i programari amb persones amb talent per implementar les solucions, però poques vegades ofereixen una planificació estratègica efectiva.

 

Aquest entorn us obliga a reunir una combinació de recursos i, a continuació, gestionar aquests equips diferents per completar projectes amb èxit.

Si alguna cosa va malament, el risc augmenta i l'adopció es ralenteix per als desplegaments importants de noves tecnologies. És possible que hàgiu de comunicar-vos amb diversos socis, que potser no siguin responsables de resoldre tot el problema.

caCatalà