els nostres serveis

Estem especialitzats en dissenyar, implementar i gestionar plataformes digitals àgils i segures que permeten als clients moure els seus negocis a un ritme més ràpid i innovar en la manera d'interactuar amb els seus clients, empleats i socis.

També oferim serveis per facilitar la contractació a nivell mundial amb un conjunt d'opcions de finançament i consum flexibles.

Amb una gran experiència en dades, aplicacions, infraestructura, experiència d'usuari i operacions, els nostres experts en serveis són pensadors I fans, centrats a accelerar el temps fins als resultats dels nostres clients.


Portafoli de Serveis d'extrem a extrem

ESTRATÈGIA I CONSULTORA

Planifiqueu el treball i treballeu el pla amb un soci de confiança.

LLIGUAR ESTRATÈGIA A L'EXECUCIÓ

Les iniciatives empresarials digitals i de TI reeixides requereixen planificació estratègica, disseny de solucions, desplegament i suport continu. La majoria dels proveïdors s'especialitzen en només una de les dues coses: pensar o fer. Necessites tots dos. Pot ser difícil identificar un únic soci que compleixi el procés d'extrem a extrem.
  • Les empreses de consultoria tradicionals proporcionen lideratge pensat i ajuden a identificar necessitats, requisits i estàndards. Poques vegades dissenyen, implementen i donen suport a solucions reals.
  • Els VAR proporcionen maquinari i programari amb persones amb talent per implementar les solucions, però poques vegades ofereixen una planificació estratègica efectiva.
Aquest entorn us obliga a reunir una combinació de recursos i, a continuació, gestionar aquests equips diferents per completar projectes amb èxit. Si alguna cosa va malament, el risc augmenta i l'adopció es ralenteix per als desplegaments importants de noves tecnologies. És possible que hàgiu de comunicar-vos amb diversos socis, que potser no siguin responsables de resoldre tot el problema.

DISSENY DE SOLUCIONS

Assegureu-vos que la vostra visió s'alinea amb els requisits empresarials dinàmics.

DISSENYA AVUI PER A LA INNOVACIÓ DE DEMÀ

La transformació digital reeixida comença amb un gran disseny. Si es fa bé, proporciona un benefici durador. Si es fa malament, el vostre èxit es veu compromès. Sense una planificació acurada, proves i consciència organitzativa, fins i tot les desviacions més petites poden convertir-se en grans obstacles. Les solucions s'han d'implementar amb una metodologia provada i pràctica que minimitzi les interrupcions, s'adhereixi als terminis i eviti l'excés de costos.

Un gran disseny és més que encertar els detalls tècnics; heu de tenir en compte els requisits empresarials, la gestió i l'escalabilitat per desenvolupar una base adequada. Històricament, les solucions estaven dissenyades per durar. Avui dia, les millors solucions també estan dissenyades per canviar, adaptar-se i adaptar-se als requisits en constant canvi del vostre negoci modern.

SERVEIS DE CIBERSEGURETAT

Augmentar la confiança i la confiança digitals alhora que protegim els vostres actius digitals crítics no és només una cosa que podem fer, és intrínsec en el que fem.

DEFENSA O DEFENS? CANVIA EL JOC - FES-TE TOTS AMB LA CIBERSEGURETAT

MÉS QUE UN BLOCADOR, LA SEGURETAT HA DE SER EL CATALIZADOR DE LES SEVES INICIATIVAS DE TRANSFORMACIÓ AL NÚVOL, EL DIGITAL I EL LLOC DE TREBALL.
La ciberseguretat ja no és un departament intern aïllat o nínxol; tothom a la vostra organització té un paper en la seguretat. Això vol dir que tot el que feu ha de tenir en compte la seguretat.
Això no vol dir que tots els departaments de la vostra organització s'hagin de prendre les coses per les seves pròpies mans. Les solucions de seguretat puntual adquirides per equips separats dins d'una organització solen ser redundants o no funcionen bé juntes. Sovint, com més inverteixis en solucions de seguretat, menys segur estàs. Aquesta paradoxa cibernètica sovint paralitza els projectes de transformació digital.
Dotgainen aporta claredat al soroll i genera confiança en les interaccions digitals a tota la vostra pila informàtica, cosa que us permet pensar més gran i actuar més ràpidament. No només oferim tranquil·litat, sinó la confiança per centrar els vostres esforços a impulsar la innovació.
La seguretat hauria de ser un mitjà per permetre més ràpidament que més empleats, més socis, més proveïdors puguin treballar de manera més productiva i fer-ho tot de manera més segura. Hem construït tot el nostre enfocament de ciberseguretat al voltant d'aquest principi, perquè els nostres clients puguin prosperar a escala.

SERVEIS D'IMPLANTACIÓ

Aprofiteu tot el valor de les vostres inversions tecnològiques més ràpidament.

ACONSEGUIR RESULTATS, NO CONTRACTES DE SERVEIS EXCESSIUS

Cada vegada que compreu programari o equip nou, hi ha la pressió per treure'n valor el més aviat possible. Heu presentat el cas de negoci internament i heu aconseguit l'aprovació dels executius en funció d'un retorn de la inversió promès en breu termini. El rellotge corre tan bon punt es talla la primera comanda de compra.
Necessiteu un assessor de confiança que es concentri intensament en el cicle de vida complet de la implementació. Això significa fer un descobriment exhaustiu, mapejar un resultat empresarial, proporcionar diversos punts de control durant tot el compromís i gestionar el projecte fins a l'últim detall. Al final del dia, pagueu pel resultat, no pel temps i la mà d'obra.
Dotgainen no és una carrosseria. Som un proveïdor global de serveis i solucions digitals de servei complet que mesura el nostre èxit segons les vostres condicions. La nostra missió és un lliurament ràpid que no compromet la qualitat, a un preu raonable.


SERVEIS D'OPTIMITZACIÓ
La contractació dels darrers conjunts d'habilitats és un exercici competitiu i costós. Deixeu-nos ser una extensió del vostre equip, aportant experiència en totes les àrees que compten mentre us centreu a fer créixer el vostre negoci.


SERVEIS D'ADOPCIÓ
Fins i tot la millor tecnologia depèn dels seus usuaris per tenir èxit. El nostre enfocament centrat en les persones us ajuda a superar els resultats de transformació digital objectius mitjançant l'adopció efectiva del programari.

SERVEIS GESTIONATS

Mantingueu el focus en el vostre negoci. El mantindrem funcionant, amb seguretat.

CREIXEU EL SEU NEGOCI I DISMINUEU LA VOSTRA CÀRREGA INFORMÀTICA

Les noves oportunitats de creixement empresarial impulsades per tecnologies d'avantguarda són abundants al mercat. En teoria, això hauria de ser un moment emocionant per estar a les TI. La realitat, però, és que la major part del temps del vostre equip es dedica al manteniment del vostre entorn actual.
Pots quantificar aquest cost d'oportunitat?
La petjada tecnològica de l'empresa moderna també és cada cop més difícil de consumir i mantenir, i sovint crea problemes de retenció dels empleats, mentre que el conjunt de talent disponible segueix sent poc profund.
Podeu millorar amb confiança i mantenir el personal actual i els nous contractats compromesos de manera significativa?
Si has respost "No" a aquestes preguntes, no estàs sol. Molts CIO i gestors de TI estan observant aquestes realitats i recorren a Dotgainen Managed Services per desencadenar els seus equips del manteniment diari de la infraestructura bàsica perquè puguin centrar-se en àrees estratègiques de creixement. En el procés, formem un vincle fort amb els nostres clients, ja que ens confien els seus sistemes de negoci, i a través del nostre compromís deixem clar que el seu èxit és el nostre èxit.


QUÈ OFERIM

GESTIÓ A DISTANCIA DE LA MANO DE LA OBRA
La mà d'obra distribuïda d'avui sovint es considera un problema des de la lent de les TI. Voltem el guió per ajudar-vos a reconèixer-lo com una oportunitat de negoci molt real.
Un client va dependre molt dels investigadors que col·laboraven en un laboratori de maó i morter. A mesura que aquest treball es va traslladar a distància, vam gestionar el seu entorn de col·laboració perquè els equips de recerca ara puguin utilitzar de manera segura la tecnologia de vídeo per permetre que diferents metges de tot el món analitzin mostres. Si bé la mà del client es va veure obligada per una pandèmia a pensar fora de la caixa d'aquesta manera, la col·laboració instantània i global ha demostrat ser tan valuosa que seguirà sent part d'una nova estratègia.


SEGURETAT GESTIADA
La seguretat sempre ha estat i sempre serà una de les principals preocupacions de les TI empresarials. Va ser prou difícil assegurar el creixent panorama tecnològic quan la gran majoria del treball es feia des de l'oficina. Ara, els executius accedeixen a la xarxa corporativa des de la mateixa connexió a Internet que els seus fills al passadís jugant a jocs en línia.
La seguretat és inherent a tot el que fem a Dotgainen. Tenim experiència en assegurar tota la pila tecnològica per a empreses d'arreu del món, que confien en nosaltres a causa de la nostra oferta d'operacions de seguretat 24/7 líder en el sector i els centres de dades certificats SOC 2.


NÚVOL
Tant si sou una empresa comercial, una agència governamental o una institució educativa, un moviment al núvol no es pot fer a la lleugera. Quin proveïdor de núvol hauríeu de triar? Hauríeu de traslladar-ho tot o mantenir determinats serveis a les instal·lacions? El núvol privat, el núvol híbrid o alguna combinació és el moviment correcte?
T'ajudem a navegar per aquestes decisions, amb la nostra experiència inigualable tant en maquinari i programari locals tradicionals com en serveis de consultoria al núvol a la teva disposició. Aleshores, podem gestionar completament el vostre entorn de núvol amb assistència d'extrem a extrem, inclòs el seguiment/triatge de nivell 1 les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, i el suport d'aplicacions i dades de nivell 2.

SUPORT OPERACIONAL

El manteniment segur del contracte és estàndard.

ELIMINEU LA MOLTESIA DEL MANTENIMENT DEL CONTRACTE

Assegurar un funcionament i un rendiment òptims per a les inversions en TI requereix una sòlida estratègia de cicle de vida de manteniment dels actius.
A més de l'assignació de temps i recursos per a la gestió dels contractes, sovint sorgeixen reptes addicionals, com ara:

  • Suport per a productes però no per a solucions completes.
  • Recomanacions proporcionades sense coneixement dels entorns del client
  • Els venedors no assignen un sol propietari per a la resolució de casos d'extrem a extrem. Sense compromisos de SLA.
  • Sense coordinació de gestió del canvi.


Per tant, gestionar els contractes de manteniment es converteix en una tasca descoratjadora, especialment per a empreses amb centenars o milers de dispositius comprats a diversos distribuïdors. Fer un seguiment de quins dispositius s'utilitzen i on es troben es pot convertir en un malson administratiu. També és fàcil perdre la pista de quins dispositius estan coberts i quins no.
Finalment, els contractes de manteniment no estan sincronitzats amb la infraestructura real existent.

PAGAMENT I CONSUM

L'adquisició sense dolor compleix el valor a llarg termini.

AJUSTE LA DESPESA EN TECNOLOGIA AMB EL VALOR EMPRESARIAL

El cicle de vida de la tecnologia i les estratègies de consum són tan integrals per a la vostra solució de transformació digital com qualsevol equip, programari o aplicació.
Les dades del sector han demostrat que el preu de compra real de la nova tecnologia inclou menys de 15% dels costos globals del cicle de vida, mentre que els costos de manteniment, pegats i suport augmenten considerablement a mesura que els sistemes envelleixen. Fins a 80% d'un pressupost informàtic pot destinar-se simplement al manteniment dels actius antics.
A més d'això, el mercat està canviant tan ràpidament que sovint esteu pressupostant només amb una estratègia a curt termini i corre el risc de bloquejar-vos en una solució costosa que limita la vostra capacitat de pivotar segons ho requereixi el negoci.
Oferim solucions de consum i cicle de vida completes i personalitzables per alinear-se amb els vostres plans financers per obtenir el màxim rendiment de la vostra solució Dotgainen. Tenim ofertes i documentació molt àmplies per crear una solució financera avantatjosa al voltant de les vostres adquisicions de maquinari i programari en un paquet complet.


QUÈ OFERIM

X-AS-A-SERVICE
Dotgainen ofereix una sèrie d'ofertes personalitzades "com a servei" que podem adaptar per oferir als nostres clients un únic cost per unitat per a qualsevol projecte en una sola factura, per a qualsevol combinació de maquinari, programari, manteniment, llicència de programari, serveis professionals i serveis gestionats, sigui el que el fabricant i la tecnologia requereixin.


ROTACIÓ TECNOLOGICA
Oferim estructures competitives de finançament del cicle de vida amb termes flexibles que us permeten retornar, ampliar o comprar actius en qualsevol moment perquè pugueu gestionar els canvis necessaris sense restriccions. També podem ajudar amb la logística perquè pugueu centrar-vos en el vostre negoci principal mentre nosaltres ens encarreguem de la rotació.


FINANÇAMENT FLEXIBLE
Dotgainen ofereix finançament per igualar la vida útil esperada dels vostres actius. Oferim terminis d'un a cinc anys i podem facturar en freqüències mensuals, trimestrals o anuals que us permetran rebre els beneficis empresarials i adaptar-los al cost de la despesa.


FINANÇAMENT DE PROJECTES
Per a projectes més grans amb un termini de desplegament estès, Dotgainen incorpora diversos proveïdors i fabricants en una única solució financera que comença amb el vostre projecte. No som només un banc, som un soci en el cicle de vida del vostre projecte.


PROGRAMA DE DESPLEMENTACIÓ RÀPIDA
Aprofiteu ara una línia de crèdit aprovada prèviament que us permet desplegar ràpidament qualsevol actiu en funció de les necessitats d'adquisició d'equips ara. Deixeu que Dotgainen gestione les factures i els pagaments dels proveïdors, mentre us centreu en el vostre negoci.

caCatalà